Opastetut retket

Arktika-päivät tarjoavat erilaisia opastettuja lintu- ja luontoretkiä ja tapahtumia. Retket varataan ja maksetaan verkkokaupan kautta. Myynti verkkokaupan kautta sulkeutuu 24 tuntia ennen lähtöajankohtaa, jonka jälkeen paikkoja voi tiedustella Leerviikin Arktika-keskuksen infosta.

Aamulaulajaretki

Retkillä kävellään Virolahden parhailla yölaulajapaikoilla oppaan ohdolla ja kuunnellaan kerttusia, satakieliä, ruisrääkkiä ja kehrääjiä. 

Luhta- ja viitakerttuset saapuvat näihin aikoihin ja pöllöjä voi kuulla melkein missä vain, lisäksi saatetaan törmätä yllätyksiin! Mukaan kannattaa ottaa kevyet retkieväät ja reipasta mieltä.

Lauantain 20.5. ja 27.5. retket klo 5–9 lähtevät Virolahden kirkon parkkipaikalta. Kävelymatka on noin 9 km.
Sunnuntain 21.5. ja 28.5. retket klo 5–8 lähtevät Keisarin huvipuiston parkkipaikalta. Kävelymatka on noin 3 km.

Hinta 20 eur/hlö. Varaukset ja maksu verkkokaupan kautta. Myynti verkkokaupan kautta sulkeutuu 24 tuntia ennen lähtöajankohtaa, jonka jälkeen paikkoja voi tiedustella Leerviikin Arktika-keskuksen infosta.

Varaa aamulaulajaretki

Luontojooga

Luontojooga sopii kaikille ikään ja harrastaneisuuteen katsomatta. Päälle kelin mukainen asustus, mukaan makuualusta, jos seilainen löytyy, tai muu alusta, jolla voi makoilla. Keskitymme kevyeen venyttelyyn ja rentoutumiseen.

Torstaina 18.5. ja lauantaina 20.5. klo 12, Leerviikki.

Kesto max 90min, ei säävarausta. Alle 10-v. lapset vain aikuisen seurassa.

Hinta 15 eur/hlö. Varaukset ja maksu verkkokaupan kautta. Myynti verkkokaupan kautta sulkeutuu 24 tuntia ennen lähtöajankohtaa, jonka jälkeen paikkoja voi tiedustella Leerviikin Arktika-keskuksen infosta.

Varaa luontojoogaretki

Luontoretki

Luontoretki Keisarin huvipuistosta Talniemeen. Matkaa kertyy noin 1,5km ja aikaa kuluu noin 2h eli liikumme rauhallisesti teitä ja polkuja pitkin. Säänmukainen varustus. Lintulavoilla emme vieraile. Keskitymme matkalta löytyviin luontokohteisiin oppaan johdolla jutustellen.

Lauantaina 13.5. , perjantaina 19.5. ja sunnuntaina 21.5. klo 12. Lähtö Keisarin huvipuiston parkkipaikalta.

Hinta 15 eur/hlö. Varaukset ja maksu verkkokaupan kautta. Myynti verkkokaupan kautta sulkeutuu 24 tuntia ennen lähtöajankohtaa, jonka jälkeen paikkoja voi tiedustella Leerviikin Arktika-keskuksen infosta.

Varaa luontoretki Talniemeen

Kivitasku – tarinallinen metsäkonsertti

Kirjailija Anni Kytömäen ja viulisti Viola Räisäsen tarinallinen metsäkonsertti ”Kivitasku” perustuu Kytömäen Kivitasku-romaaniin. Konsertti järjestetään Pyterlahden louhoksella, jossa Kytömäki retkeili Kivitaskua kirjoittaessaan. Metsäkonsertissa yleisö kiertää oppaan johdolla luontopolun rauhalliseen tahtiin. Matkan varrella kuullaan romaanin pohjalta muovattu itsenäinen sanataideteos sekä tunnelmaan sopivaa klassista viulumusiikkia.

Lauantaina 20.5. klo 15 Pyterlahden louhoksella. Liput verkkokaupan kautta. Konsertti on tällä hetkellä loppuunmyyty! Voit ilmoittautua jonotuslistalle sähköpostitse arktika@virolahti.fi.

Lue lisää Anni Kytömäen ja Viola Räisäsen metsäkonserteista https://www.annikytomaki.fi/index.php/metsakonsertit

Varaa lippuja Kivitasku-konserttiin

Sointukylpyrentoutus

Sointukylpy on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa äänimaljojen värähtely hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Se rentouttaa sekä mieltä että kehoa.  Hoitava vaikutus perustuu kulhojen tuottamaan värinään sekä ääniaaltojen tajuuksiin, jotka vastaavat aivoaaltojen matalia, rentouteen, luovuuteen ja lepoon liittyviä Alfa- ja  Theta-aaltojen taajuuksia. Sointukylpynä äänimaljoja voidaan soittaa yhdistettynä muihin soittimiin, myös ryhmässä, usealle henkilölle yhtä aikaa.

Lauantaina 27.5. klo 12 Selkärannan laavulla Leerviikissä. Liput verkkokaupan kautta.

Lue lisää äänimaljoista, sointukylvystä ja Taide & Relasta.

Varaa lippuja sointukylpyyn

Pidätämme oikeudet muutoksiin.