Opastetut retket

Arktika-päivät tarjoavat erilaisia opastettuja lintu- ja luontoretkiä ja tapahtumia. Retket varataan ja maksetaan verkkokaupan kautta. Myynti verkkokaupan kautta sulkeutuu 24 tuntia ennen lähtöajankohtaa, jonka jälkeen paikkoja voi tiedustella Leerviikin Arktika-keskuksen infosta.

Aamulaulajaretket

Retkillä kävellään Virolahden parhailla lintupaikoilla oppaan johdolla ja kuunnellaan aamun lintukonserttia erilaisissa ympäristöissä. Loppukevään aamuina vasta saapuneet hyönteissyöjät, kuten kertut ja kerttuset ovat usein innokkaasti äänessä.
Keskimäärin retken aikana havaitaan 60-70 lintulajia. Mukaan kannattaa ottaa kevyet retkieväät ja reipasta mieltä.

Sunnuntain 19.5. ja lauantain 25.5. retket klo 5–9 lähtevät Virolahden kirkon parkkipaikalta. Kävelymatka on noin 9 km.
Sunnuntain 26.5. retki klo 5–8 lähtee Keisarin huvipuiston parkkipaikalta. Kävelymatka on noin 3 km.

Hinta 20 eur/hlö. Varaukset ja maksu verkkokaupan kautta. Myynti verkkokaupan kautta sulkeutuu 24 tuntia ennen lähtöajankohtaa, jonka jälkeen paikkoja voi tiedustella Leerviikin Arktika-keskuksen infosta.

Varaa aamulaulajaretki

Yölaulajaretket

Yölaulajaretki vie sinut ympäri Virolahtea seudun parhaille lintupaikolle asiantuntevan oppaan johdolla ja retkellä kuunnellaan kerttusia, satakieliä, ruisrääkkiä ja kehrääjiä. Luhta- ja viitakerttuset saapuvat näihin aikoihin ja pöllöjä voi kuulla melkein missä vain, lisäksi saatetaan törmätä yllätyksiin!

Oppaana toimii lintuasiantuntija Eetu Paljakka. Mukaan kannattaa ottaa juotavaa ja pientä evästä, hyvät kengät ja reipasta mieltä. Reitti ja tarkka ohjelma määräytyy kunakin päivänä vallitsevien sääolosuhteiden mukaan.

Perjantain 24.5. ja lauantain 25.5. retket klo 22–02. Lähtö Virolahden kirkon parkkipaikalta. Retkellä liikutaan pikkubussilla.

Hinta 30 eur/hlö sis. opastuksen ja kuljetuksen. Varaukset ja maksu verkkokaupan kautta. Myynti verkkokaupan kautta sulkeutuu 24 tuntia ennen lähtöajankohtaa, jonka jälkeen paikkoja voi tiedustella Leerviikin Arktika-keskuksen infosta.

Varaa yölaulajaretki

Luontojooga

Luontojooga sopii kaikille ikään ja harrastaneisuuteen katsomatta. Päälle kelin mukainen asustus, mukaan makuualusta, jos seilainen löytyy, tai muu alusta, jolla voi makoilla. Keskitymme kevyeen venyttelyyn ja rentoutumiseen.

Ajankohta tarkentuu vielä.

Kesto max 90min, ei säävarausta. Alle 10-v. lapset vain aikuisen seurassa.

Hinta 15 eur/hlö. Varaukset ja maksu verkkokaupan kautta. Myynti verkkokaupan kautta sulkeutuu 24 tuntia ennen lähtöajankohtaa, jonka jälkeen paikkoja voi tiedustella Leerviikin Arktika-keskuksen infosta.

Varaa luontojoogaretki

Luontoretki

Luontoretki Keisarin huvipuistosta Talniemeen. Matkaa kertyy noin 1,5km ja aikaa kuluu noin 2h eli liikumme rauhallisesti teitä ja polkuja pitkin. Säänmukainen varustus. Lintulavoilla emme vieraile. Keskitymme matkalta löytyviin luontokohteisiin oppaan johdolla jutustellen.

Ajankohta tarkentuu vielä. Lähtö Keisarin huvipuiston parkkipaikalta.

Hinta 15 eur/hlö. Varaukset ja maksu verkkokaupan kautta. Myynti verkkokaupan kautta sulkeutuu 24 tuntia ennen lähtöajankohtaa, jonka jälkeen paikkoja voi tiedustella Leerviikin Arktika-keskuksen infosta.

Varaa luontoretki Talniemeen

Sointukylpyrentoutus

Sointukylpy on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa äänimaljojen värähtely hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Se rentouttaa sekä mieltä että kehoa.  Hoitava vaikutus perustuu kulhojen tuottamaan värinään sekä ääniaaltojen tajuuksiin, jotka vastaavat aivoaaltojen matalia, rentouteen, luovuuteen ja lepoon liittyviä Alfa- ja  Theta-aaltojen taajuuksia. Sointukylpynä äänimaljoja voidaan soittaa yhdistettynä muihin soittimiin, myös ryhmässä, usealle henkilölle yhtä aikaa.

Ajankohta tarkentuu vielä. Liput verkkokaupan kautta.

Lue lisää äänimaljoista, sointukylvystä ja Taide & Relasta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.