Special -majoitus

Harjun hovi / Harjun oppimiskeskus

Historiallisen kauniissa Harjun oppimiskeskuksen kartanomiljöössä sijaitsevia vapaana olevia opiskelija-asuntoja vuokrataan majoituskäyttöön. Majoitustiloja on monissa erilaisissa historiallisissa rakennuksissa. Talviaikana majoitusta on rajoitetusti, mutta kesäaikana vuodepaikkoja on lähes 200.

Huoneet ovat kahden hengen huoneita. Osassa huoneita on omat suihkut ja wc:t, osassa wc jaetaan viereisen huoneen kanssa ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä. Majoitustiloissa on yhteiset oleskelutilat.

Huoneistoissa on yhteiset keittiöt, oleskelutilat ja peseytymistilat. Jokaisessa huoneis­tossa on televisio, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. 

Ravijoki
Puhelin: 044 739 4040 (Ravintola Aura)
ravintola@harjunopk.fi
kotisivut

Pallokorsu Virolahden Bunkkerimuseolla

Olisiko sinusta kokeilemaan jotain ihan uutta ja ainutlaatuista? Uskaltaisitko viettää yösi pallokorsussa, reilun puolen metrin paksuisten betoniseinien syleilyssä?

Varustaudu omalla, lämpöisellä makuupussilla sekä retkipatjalla ja aisti korsun tuoma turva! Nyt tähän on mahdollisuus Virolahden Bunkkerimuseon piha-alueella sijaitsevassa pallokorsussa. Yöpymismahdollisuus on tarkoitettu niin Salpapolun vaeltajille kuin elämyksestä kiinnostuneille.

Vaalimaantie 1318, Ala-Pihlaja
Puhelin: 040 710 7339
bunkkerimuseo (a) virolahti.fi
kotisivut

M/aux Vivan – Arktika-päivät toukokuu 2022

Tilausristeilyaluksena toimiva alkuperäinen perinnepurjealus M/aux Vivan toimii myös majoitustilana!

Aluksella on majoitustilaa noin 25-30 hengelle. Majoitushinta (vahvistamatta keväälle 2022) sisältää kevyen aamupalan ja iltasaunan. Omat pyyhkeet mukaan!

Yöpyjien on huomioitava iltaristeilyjen aikataulut, jolloin majoitustilat ovat käytössä vasta risteilyjen saavuttua maihin noin klo 22. Vivan tekee Arktikan aikaa myös joitakin charter-risteilyjä, jolloin majoitusmahdollisuutta ei ole.

Seppo Vanhanen
040 768 8867
sepevanhanen.vivan (a) elisanet.fi

www.vivanyhdistys.com