Special -majoitus

Harjun hovi / Harjun oppimiskeskus

Historiallisen kauniissa Harjun oppimiskeskuksen kartanomiljöössä sijaitsevia vapaana olevia opiskelija-asuntoja vuokrataan majoituskäyttöön. Majoitustiloja on monissa erilaisissa historiallisissa rakennuksissa. Talviaikana majoitusta on rajoitetusti, mutta kesäaikana vuodepaikkoja on lähes 200.

Huoneet ovat kahden hengen huoneita. Osassa huoneita on omat suihkut ja wc:t, osassa wc jaetaan viereisen huoneen kanssa ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä. Majoitustiloissa on yhteiset oleskelutilat.

Huoneistoissa on yhteiset keittiöt, oleskelutilat ja peseytymistilat. Jokaisessa huoneis­tossa on televisio, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. 

Ravijoki
Puhelin: 044 739 4040 (Ravintola Aura)
ravintola@harjunopk.fi
kotisivut

Pallokorsu Virolahden Bunkkerimuseolla

Olisiko sinusta kokeilemaan jotain ihan uutta ja ainutlaatuista? Uskaltaisitko viettää yösi pallokorsussa, reilun puolen metrin paksuisten betoniseinien syleilyssä?

Varustaudu omalla, lämpöisellä makuupussilla sekä retkipatjalla ja aisti korsun tuoma turva! Nyt tähän on mahdollisuus Virolahden Bunkkerimuseon piha-alueella sijaitsevassa pallokorsussa. Yöpymismahdollisuus on tarkoitettu niin Salpapolun vaeltajille kuin elämyksestä kiinnostuneille.

Vaalimaantie 1318, Ala-Pihlaja
Puhelin: 040 710 7339
bunkkerimuseo (a) virolahti.fi
kotisivut